[ X ]
[ X ]
[ X ]
Sărbătoare la Serviciul Vamal – 28 de ani de la constituire!
4 Septembrie

Serviciul Vamal serbează, astăzi, cea de-a XXVIII-a aniversare de la creare. Cu această ocazie, directorul interimar al Serviciului Vamal, Iurie Ceban, a adresat un mesaj de felicitare pentru colegii săi, transmite CURENTUL.

Mai jos vă prezentăm mesajul integral:

„Stimați colegi,

Astăzi, 4 septembrie, se împlinesc 28 de ani de la instituirea sistemului vamal al Republicii Moldova. În tot acest timp, Serviciul Vamal s-a aflat permanent în serviciul cetățenilor, respectând cu devotament misiunea ce i-a fost încredințată – asigurarea securității economice a statului și promovarea comerțului internațional.

Vă mulțumesc tuturor celor care, zi de zi, îndepliniți cu profesionalism și dedicație atribuțiile conferite de lege și îmi exprim recunoștința față de fiecare funcționar vamal, care a contribuit, de-a lungul timpului, la edificarea unui sistem vamal aliniat la standarde internaționale.

Astăzi, Serviciul Vamal se află într-o etapă de modernizare fără precedent, asumându-și proiecte ambițioase, implementarea cărora vor aduce beneficii pentru întreaga societate. Datorită sprijinului constant al partenerilor de dezvoltare și prin conjugarea eforturilor comune, vom reuși să creăm o schimbare pozitivă și să aplicăm cele mai înalte standarde europene la noi acasă.

Îmi revine deosebita onoare de a vă felicita cu ocazia marcării Zilei funcționarului vamal și vă îndemn, ca de ziua noastră profesională, să ne fortificăm angajamentul față de respectarea valorilor ce ne ghidează activitatea: profesionalism, integritate, imparțialitate!

La mulți ani, Serviciul Vamal al Republicii Moldova!”, se spune în mesaj.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților