[ X ]
[ X ]
[ X ]
Salvatorii au intervenit la căutările unui copil de 7 ani dispărut ieri. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost depistat într-o fântână
19 Noiembrie

Salvatorii din Telenești au fost alertați de către poliție pentru a interveni în acțiunile de căutare a unui copil de 7 ani dispărut ieri, 18 noiembrie, transmite CURENTUL.

Potrivit informațiilor operative, părinții minorului, sunt cei care au apelat poliția, cu informația că băiatul a dispărut.

Două echipe de pompieri și salvatori, alături de echipaje de poliție, au continuat acțiunile de căutare a minorului.

După acțiunile de pompare a apei din trei fântâni din localitate, echipele de salvatori au depistat în una din ele corpul neînsuflețit al unui minor, care se presupune că ar fi copilul de șapte ani, dispărut de ieri.

La fața locului, pompierii lucrează pentru recuperarea din adâncime, a corpului neînsuflețit, iar psihologii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență vor lucra la fața locului pentru acordarea ajutorului de profil, părinților și rudelor copilului decedat.

Organele de drept continuă să investigheze circumstanțele acestui caz, iar expertiza medico-legală să stabilească cauza morții.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților