[ X ]
[ X ]
[ X ]
SA”Franzeluța” are un nou Consiliu de Administrare. Propunerea angajaților a fost respinsă
29 Iunie

Adunarea generală a acționarilor a SA Franzeluta s-a întrunit în şedinţă și a aprobat componenta noua a Consiliului de Administrare. Astfel, 6 membri sunt reprezentanți ai administrației publice centrale și un reprezentant al acționarilor minoritari, informează CURENTUL.

Agenția Proprietații Publice anunță printr-un comunicat că a fost audiat raportul de activitate al întreprinderii, raportul de audit și nivelul de executare al indicatorilor de performanța a directorului interimar.

Propunerea angajaților de a numi un reprezentant al lor în Consiliu a fost respinsă, deoarece lista semnăturilor de susținere s-a dovedit a fi falsă, nefiind rectificată în termenii stabiliți, se mai menționează în comunicatul APP.

Noul Consiliu urmează să se întrunească în următoarele zile pentru a selecta președintele CA.

„Contrar multiplelor declarații care includ și chemării la proteste, cu scop de destabilizare a acestei întreprinderi strategice și dezbinării spiritului de conlucrare a colectivului, Agenția Proprietații Publice va continua eforturile de susținere a angajaților SA Franzeluta, pentru a menține stabilitatea locurilor de munca și dezvoltarea întreprinderii”, afirmă APP.

Inapoi la arhiva noutaților