[ X ]
[ X ]
[ X ]
SA „Gemeni”: Am devenit ținta unei campanii de denigrare, scopul căreia este exproprierea afacerii
26 Noiembrie

Acţionarii majoritari ai SA „Gemeni” constată cu îngrijorare că au devenit ţinta unei campanii de denigrare, dar şi de manipulare, scopul căreia este de a exercita presiuni asupra Curţii Supreme de Justiţie şi asupra opiniei publice, obiectivul final urmărit fiind exproprierea de afacerea pe care au achiziţionat-o legal ca şi cumpărători de bună credinţă, transmite CURENTUL.

„Astfel, controversatul avocat Mihail Lupu acţionarilor minoritari (care, având de facto 1,6% din SA „Gemeni”, urmăresc scopul de a acapara circa 72% din afacere) induce în eroare opinia publică despre esenţa cazului şi despre unele aspecte de maximă importanţă ce ţin de stadiul actual de examinare a litigiului. Evident, aceste acţiuni ale avocatului nu vor rămânea fără răspuns şi pe această cale SA „Gemeni” anunţă că îl va ataca în judecată pentru falsurile promovate.

Totodată, luând în calcul faptul că avocatul respectiv a început să implice în realizarea scopurilor sale obscure instituţii media respectabile, facem apel către mass-media să nu se lase atrasă în jocuri murdare, să dea dovadă de maximă vigilenţă şi să verifice orice informaţii ce-i sunt puse la dispoziţie despre acest caz.

Ne exprimăm disponibilitatea de a pune la dispoziţia jurnaliştilor orice informaţie despre acest caz. Totodată, ne exprimăm convingerea că orice investigaţie profesionistă va scoate la iveală caracterul manipulator al informaţiilor şi declaraţiilor făcute de avocatul acţionarilor minoritari.

Fiind cumpărători de bună credinţă, noi, acţionarii majoritari ai SA Gemeni şi în continuare vom face toate demersurile şi acţiunile legale pentru a ne proteja investiţia. Sperăm că acţionarii minoritari şi statul îşi vor rezolva toate problemele pe care le au în relaţia lor bilaterală conform deciziei CEDO, dar nu din contul acţionarilor majoritari. În caz contrar, vom fi nevoiţi să apelăm şi noi la CEDO, cerând recuperarea eventualului prejudiciu, pe care noi îl estimăm la această etapă la circa 100 mil. euro”, punctează SA „Gemeni”, într-o declarație oficială.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților