[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ruxanda Glavan explică de ce a decis să adere la „Pro Moldova”, părăsind PDM
6 Mai

Deputatul Grupului parlamentar „Pro Moldova”, Ruxanda Glavan, a comunicat din timp colegilor din fracțiunea Partidului Democrat din Moldova (PDM) că vede anumite probleme și avea un disconfort în cadrul fracțiunii, transmite CURENTUL.

Ruxanda Glavan afirmă că, fiind fost ministru al Sănătății, vicepreședinte responsabil de domeniul sănătate și social, nu a fost implicată în deciziile Guvernului și în felul cum au gestionat criza pandemică.

„În cadrul ultimei ședințe a fracțiunii le-am explicat că eu mă desolidarizez de tot ce se întâmplă și s-ar putea ca să fie ultima noastră întrevedere”, spune Ruxanda Glavan.

De asemenea, ea a explicat de ce a decis să adere la grupul „Pro Moldova”. „Decizia de a pleca a fost luată și am ezitat între a pleca independent sau a mă alătura unei echipe. E bine să-ți păstrezi independența și să ai un cuvânt de spus, dar în Parlament să fii independent nu-ți poți duce aspirațiile până la capăt. Am văzut în acest Parlament doi deputați independenți și nu am văzut să aibă o susținere sau eu nu am simțit o activitate parlamentară pe care mi-aș dori să o am. Când am început să mă gândesc cu cine aș putea merge mai departe, evident că am ales să merg cu oamenii pe care îi cunosc, foști colegi, și cu încrederea că putem crea un alt partid care poate crea o altă Moldovă”, a spus Ruxanda Glavan.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților