[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ruxanda Glavan: Am decis să-i acționez în instanță pe…
22 Iulie

Deputata grupului parlamentar Pro Moldova în Parlamentul Republicii Moldova, Ruxanda Glavan, în cadrul unui briefing de presă, a anunțat că îl acționează în judecată pe Premierul Ion Chicu, precum și pe doi deputați socialiști, informează CURENTUL.

„Am decis să-l acționez în instanță pe deputatul socialist Vladimir Odnostalco, care este reprezentantul unui grup de interese în Parlament și nici de cum nu este reprezentantul oamenilor. O dovadă clară în acest sens este că atacurile în privința mea cu minciuni și calomnii au apărut imediat după ce am propus ca prin lege să fie interzisă „Sanfarm-Prim””, a spus Glavan.

„În aceeași ordine de idei, voi iniția un proces similar în privința deputatului Bogdan Țîrdea, care își permite alegații halucinante și prin minciună îmi atribuie acțiuni și fapte, care nu au avut loc”, a mai comunicat deputata.

În același timp, parlamentara a anunțat: „După ziua de luni, am mai inclus un protagonist în acțiunile de judecată pe care le voi intenta: Prim-ministrul Chicu. Toată țara a urmărit prestația lui de la tribuna Parlamentului, afișând elemente de infantilism și jubilând de fiecare dată când lansa un atac la adresa cuiva, inclusiv la adresa mea”.

„Eu regret că s-a ajuns aici, dar altă cale pentru a-i opri pe cei care spun mă-inciuni nu există”, a conchis Ruxanda Glavan.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților