[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ruslan Verbițchi a acceptat propunerea lui Vlad Filat
8 Iunie

Ruslan Verbițchi, consilier municipal în Chișinău, a acceptat oferta și aderă la Partidul Liberal Democrat din Moldova, informează CURENTUL

“Am analizat propunerea domnului Vlad Filat de a face parte din echipa PLDM și am decis să continui toate lucrurile bune pe care le-am făcut în anii de mandat de consiler CMC în interesul chișinăuienilor, în echipa fuzionată PLDM-PUN. Prin această acțiune, cele două partide au demonstrat maturitate politică și determinarea de a renunța la propriile orgolii politice de partid și la antagonizarea societății care și așa a pierdut încrederea în clasa politică de la guvernare.

În actuala conjunctură politică este nevoie de o dreaptă extraparlamentară unită și puternică, deoarece probabilitatea ca partidele de stânga să ajungă la putere după următoarele alegeri parlamentare este una extrem de mare, ceea ce, bineînțeles, poate pune în pericol parcursul european al R. Moldova și efortul comun depus de alte partide proeuropene aflate la guvernare în ultimii 10 ani.

Realizez că, campania pentru alegerile locale din 2023 nu va fi una ușoară, dar cu echipa și oamenii potriviți, nimic nu este imposibil”, a declarat el.

Inapoi la arhiva noutaților