[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ruslan Codreanu, despre alegerile din circumscripția nr. 38: „Ipocrizia politică nu are margini, iar respectul pentru alegător e doar în declarații”
29 Ianuarie

Fostul primar general interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, afirmă că respectul pentru alegători este doar în declarații, în contextul desemnării candidaților la alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 38, Hâncești, transmite CURENTUL.

Ruslan Codreanu menționează, într-o postare pe o rețea de socializare, că nici un partid nu s-a obosit să desemneze candidați din localitate.

„Alegeri pe circumscripția 38, pe raionul Hâncești, unul din cele mai bogate raioane din țară, cu oameni gospodari și oameni cărora le pasă, dar nici un partid politic nu s-a obosit să desemneze un candidat din localitate.

Ipocrizia politică nu are margini, iar respectul pentru alegător e doar în declarații.

În epoca lui Kotvski, lucrurile se decideau într-un cerc restrâns de cei ”mai mari” și se puneau în practică de oamenii partidelor. Omul de rând și obișnuit nu era întrebat, doar chemat să aplaude când trebuie”, scrie Ruslan Codreanu.

De asemenea, el menționează că oamenii continuă a fi captivi de deciziile celor de la Chișinău și chiar alte orașe.

„Au trecut 30 de ani de când Hâncești și-a recăpătat numele înapoi, însă vedem aceeași situație, oamenii nu contează în ecuația partidelor, ei nu decid nimic și rămân captivi la deciziile celor de la Chișinău sau și mai rău, de la Brussel, Washington sau Moscova.

Cu alegerile pe Voi!”, mai scrie Ruslan Codreanu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților