[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ruslan Codreanu a depus documentele pentru alegerile locale de pe 5 noiembrie
20 Septembrie

Ruslan Codreanu a depus Documentele la Comisia Electorală de Circumscripție pentru Alegerile Locale de pe 5 Noiembrie. În urma tragerii la sorți în vederea determinării ordinii de înscriere a candidaților în buletinul de vot de la ora 17:00, Ruslan Codreanu va fi al doilea pe listă. 

Astăzi, într-o zi plină de determinare și speranță, Ruslan Codreanu, lider carismatic și fost primar interimar al Chișinăului, a depus documentele la Consiliul Electoral de Circumscripție pentru alegerile locale programate pe data de 5 noiembrie.

Cu o echipă mică, dar hotărâtă, Codreanu și-a asumat responsabilitatea de a fi primii care depun dosarele, într-un demers menit să aducă o schimbare semnificativă în administrația orașului Chișinău.

În momentul depunerii dosarelor, Ruslan Codreanu a transmis următoarele cuvinte:

„Am depus astăzi dosarele la Consiliul Electoral de Circumscripție! Să fie într-un ceas bun.”

De ce candidează pentru Primăria Chișinău? Ruslan Codreanu a enumerat zece motive clare pentru angajamentul său în această cursă:

Pentru că orașul Chișinău se conduce acum prin furt.
Pentru că tot ce face Ceban din orașul nostru, o face pentru voturi și nimic nu face pentru oameni.
Pentru că avem un oraș înădușit de mașini.
Pentru că avem un oraș inundat de ploi.
Pentru că avem un oraș cu întreprinderile municipale falimentate intenționat.
Pentru că am ajuns în 2023, să avem un primar care se crede în Coreea de Nord, oricine nu face parte din partidul lui este persecutat și dat afară.
Pentru că orașul Chișinău are datorii de miliarde la toate băncile comerciale pentru pavaj.
Pentru că în Chișinău se îmbogățesc cei bogați, iar cei mici falimentează.
Pentru că primarul Ion Ceban își bate joc de educație și copii, făcând politică vinde grădinițele.
Pentru că avem un oraș bolnav, cazurile de tuberculoză, HIV/SIDA, toate cresc.
Ruslan Codreanu are o echipă dedicată și de încredere, 15 ani de experiență în administrare și expertiza necesară pentru a face diferența în orașul Chișinău. Cu pasiunea sa pentru transparență și dorința de a aduce progres, a demonstrat în trecut că banul public poate fi cheltuit cu responsabilitate.

În 2019, Ruslan Codreanu a inițiat 300 de proiecte pentru Chișinău, arătând că există soluții dacă există voință. Codreanu este hotărât să lucreze pentru binele orașului și a cetățenilor săi, promițând o administrație orientată spre oameni și nevoile lor reale.

Inapoi la arhiva noutaților