[ X ]
[ X ]
[ X ]
Rosian Vasiloi, la o lună de când a fost numit în funcție: Mă bucur că suntem o echipă unită, ambiţioasă, încrezută în forțele proprii
20 August

Șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, a împlinit o lună de când a fost numit în funcție, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Rosian Vasiloi menționează că principiile sale de lucru au rămas aceleași: responsabilitate, devotament și dedicație.

„Poate e puțin timp de când mă aflu în fruntea acestei instituţii pentru a ne bucura de rezultate palpabile, însă procesul ce are drept scop final schimbarea a fost lansat și e implementat consecvent, cu determinare pentru îmbunătăţirea situației la frontiera de stat și sporirea încrederii cetăţeanului față de poliţiştii de frontieră, faţă de Poliţia de Frontieră în general. Mă bucur că suntem o echipă unită, ambiţioasă, încrezută în forțele proprii şi care are determinarea necesară pentru a duce lucrul pornit până la capăt. Rezultatele și schimbarea în bine vor fi vizibile doar dacă vom depune mult efort şi dăruire. Personal voi acorda susținere celor ce vor merita o avansare în carieră pe bază de rezultate, indiferent de funcția deținută, gradul sau statutul în cadrul instituției”, menționează Rosian Vasiloi.

Șeful Poliției de Frontieră spune că este dedicat serviciului „trup și suflet”. „Vă îndemn să contracarăm împreună toate acele manifestări negative ce afectează eficienţa şi imaginea Poliţiei de Frontieră. Dacă veţi auzi pe cineva că vorbeşte în numele meu, prezentându-se drept prieten sau rudă, solicit să fiu informat imediat. Precizez şi pe această cale: nu am mandatat pe nimeni să-mi folosească numele sau funcţia în scopuri personale. La serviciu nu am rude, prieteni, cunoscuţi. La serviciu, sunt dedicat Poliţiei de Frontieră trup şi suflet, iar unicul interes pe care-l am este cel al ţării. Vă îndemn şi pe voi, dragi colegi, să aveţi aceeaşi atitudine şi veţi vedea cum lucrurile se vor schimba rapid în bine, iar cetăţenii vor obţine dovada că Poliţia de Frontieră acţionează doar în interesul lor”, punctează Rosian Vasiloi.

De asemenea, șeful IGPF a mulțumit colegilor pentru dedicație. „Reiterez că șeful Poliției de Frontieră este parte integră a echipei și activitatea sa nu se rezumă la indicații către subalterni. Dintotdeauna am acționat corect și echidistant în raport cu fiecare dintre voi şi aşa va fi şi în continuare. Dragi colegi! Vă mulţumesc pentru dedicație și pentru efortul de a face împreună schimbarea în cadrul Poliţiei de Frontieră. În această scurtă perioadă de o lună am simțit susținerea voastră și voința de a schimba imaginea Poliției de Frontieră, iar aceasta mi-a dat forţa necesară de a merge înainte”, mai scrie Rosian Vasiloi.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților