[ X ]
[ X ]
[ X ]
Roman Mihăieș la CEC: „Am dobîndit semnăturile cu sînge și cu sudoare”
29 Septembrie

Grupul de inițiativă pentru susținerea candidatului independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Roman Mihăeș, a depus astăzi, la Comisia Electorală Centrală (CEC), listele de subscripție cu semnăturile colectate, informează CURENTUL.

După depunere, Roman Mihăeș a declarat că au fost colectate 15900 semnături.

„Le-am adunat foarte greu. Unele primării nu au vrut să pună ștampila, Codul este imperfect. Le-am dobîndit cu sînge și cu sudoare și cu lupte aceste ștampile de la primari. Dacă nu ești dintr-un partid se încep discuți, pune aici, vină mîine – poimîine. În pofida greutăților, am reușit să adunăm la limită semnăturile, din 19 unități de nivelul II. Sperăm că vor fi obiectivi cei care vor verifica aceste semnături”, a precizat el.

Totodată, Mihăeș s-a arătat sigur că semnăturile au fost oferite din inimă de către cetățeni. „Nu aș dori ca unele greșeli să influențeze procesul de numărare a semnăturilor. În cazul în care vom vedea că sunt prea multe semnături anulate, pe motive formale, ne rezervăm dreptul să atacăm în instanța de judecată”, a conchis Mihăeș.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților