[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Rogob” SRL – unica întreprindere producătoare de mezeluri care a intrat în topul celor mai buni angajatori
25 Noiembrie

„Rogob” SRL, cu peste 800 de angajaţi, este unica companie producătoare de mezeluri care a intrat în topul celor mai buni angajatori din Moldova, realizat de platforma Undelucram.md.  

În clasament pe primele zece poziţii se mai regăsesc astfel de companii ca:  Kaufland Moldova, Enter, SE Bordnetze, Orange Moldova, Veo Worldwide Moldova, METRO Moldova, Endava Moldova, Lear Corporation Moldova, Moldretail Group.
Top-20 este completat de astfel de companii ca: Dräxlmaier Group, AVON Moldova, Oriflame Moldova, Fujikura Automotive, Moldcell, Victoriabank SA, Studio Moderna, Linella, EBS Integrator, Moldtelecom.
Costin Tudor, CEO Undelucram.md, a declarat că și-ar dori ca desemnarea celor mai buni angajatori să devină o tradiție. „Ne bucurăm să aducem topul celor mai îndrăgiți angajatori și în Republica Moldova. Este esențial să contribuim la transparentizare și să asigurăm relația angajator-angajat potrivită și pe piața din această țară. Felicitările noastre companiilor aflate în acest clasament! Sperăm ca abordarea lor echilibrată vis-a–vis de angajați să devină un exemplu pentru toate companiile moldovenești care își doresc un brand de angajator solid. În egală măsură sperăm ca Topul Angajatorilor Undelucram.md să devină, dintr-o premieră, o adevărată tradiție în piață”, declară el.
De notat că Undelucram.md este o platformă de carieră prezentă în 14 țări. Aici pot fi găsite locuri de muncă, recenzii ale angajaților despre companii, informații despre salarii și detalii despre cum se desfășoară interviurile de angajare.Platforma pune la dispoziția angajaților și resurse pentru dezvoltarea carierei, precum modele de CV, topul angajatorilor și articole despre piața muncii.
Inapoi la arhiva noutaților