[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Rogob” la 26 de ani de activitate: De la o mică afacere de familie a ajuns una dintre cele mai moderne şi dezvoltate fabrici din Moldova
7 Iunie

Compania „Rogob” SRL, unul dintre cei mai mari producători de carne şi mezeluri din Moldova, a împlinit 26 de ani de activitate. Directorul general al companiei, Igor Roşca, afirmă că în continuare „Rogob” SA va fi cât mai aproape de consumatori, iar dacă aceasta va necesita extinderea propriei reţele sau a prezenţei în alte unităţi comerciale, cu siguranţă va face acest lucru.

„Noi tot timpul ne-am dorit să fim cât mai accesibili pentru consumatori şi, cu cât creştea cererea în produsele noastre, cu atât ne străduiam să fim prezenţi în cât mai multe unităţi comerciale. Astfel, de-a lungul anilor am ajuns să fim prezenţi cu produsele noastre în circa 5 000 de unităţi comerciale, având şi 50 de magazine proprii. Îmi amintesc că la finele anului trecut cineva făcuse un clasament convenţional care arăta că produsele „Rogob” sunt cele mai cumpărate în Republica Moldova”, a menționat Igor Roșca într-un interviu pentru Tribuna.

„Fiind proiectată de experţi de peste hotare, fabrica îşi poate permite o capacitate de producție ce depășește 50 tone de produs finit timp de 24h. E un indicator important pentru noi, dacă ne amintim că, acum 26 de ani, „Rogob” SRL pornea ca o micuţă afacere de familie”, a mai subliniat Igor Roșca.

Potrivit antreprenorului, efortul depus iniţial de părinţii săi, apoi redimensionarea activităţii fabricii după ce a preluat eu conducerea, plus investiţiile efectuate au adus la rezultatul menţionat mai devreme. „Pentru noi este un motiv de mândrie faptul că, pornind de la zero, am reuşit să ajungem una dintre cele mai moderne şi dezvoltate fabrici din Moldova, care nu cedează la nici un capitol companiilor similare din ţările cu economii dezvoltate”, a punctat Igor Roșca.

Inapoi la arhiva noutaților