[ X ]
[ X ]
[ X ]
Rodica Ciorănică: Eu şi echipa mea ne-am luat lecţia – am înţeles cât costă corectitudinea cu care ne-am tratat publicul
28 Mai

Jurnalista Rodica Ciorănică, proprietara jurnalului VIP Magazin, a venit cu o reacție privind Premiile VIP Magazin, care sunt acordate anual de către redacție, în contextul valului de renunțări la premii a unor personalități din țară, transmite CURENTUL.

Rodica Ciorănică spune în mesajul său că ea și echipa sa și-au învățat lecția și să fie încetate atacurile la persoană și insultele.

Mai jos vedeți mesajul integral:

„Scriu asta nu pentru cei care nu mă cunosc și nu îi interesează adevărul.

Scriu asta pentru cei care mă cunosc şi mă respectă. Chiar dacă vocile voastre nu sunt atât de vocale, ştiu că relaţia noastră contează.

Voi începe cu o confesiune total neinteresantă. L-am vazut si am vorbit cu dl Voronin, o sigură dată, la Omul Anului 2020! Am ajuns în acest punct pentru că am ales să fim corecţi cu cei care au propus nume pentru Omul Anului şi cu cei care au votat aceste nume – 375 000 voturi.

Am venit acum trei zile cu o reacţie publică, pe pagina VIP magazin, dar se pare că prea puţini sunt interesaţi de adevăr.

Așa că vreau să vă rog un singur lucru: încetați atacurile la persoană. Încetaţi să mă insultaţi.

Nu vreau să ajung la asta, dar vă amintesc – pentru defăimare se acţionează în justitie. Mi-am construit numele prin foarte multă muncă şi nu o să vă permit să îl călcaţi în picioare.

Acum despre cei care întorc premiile: Este decizia voastră! Dar pe lângă declaratiile suferinde de pe facebook, vă rog sa aduceti premiile în redacție.

Eu şi echipa mea ne-am luat lecţia – am înţeles cât costă corectitudinea cu care ne-am tratat publicul, prieteniile, respectul şi care era preţul cuvintelor dulci despre cât de mult ne iubiţi.

Dar am văzut şi pentru cine contez şi contăm. Și asta e foarte important! ❤

…Acum sunt foarte bine. E ca într-o seară caldă de sâmbătă, după ce faci curat în casă. Vă asigur, e mai liniştitor să te înconjori de 100 de oameni minunaţi decât de 100 de mii care te îmbrăţişează şi te vând pentru 3 like-uri.

Este ultima mea reacţie la tot ce se întâmplă.

Vă multumesc tuturor pentru dragoste, dar si pentru trădare. Repet, sunt lecţiile mele şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ele.

Sper să le învăţ, măcar de data asta”, se spune în mesaj.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților