[ X ]
[ X ]
„Ritlabs” respectă tradiția: A lansat The Bat! v8.7 Christmas Edition!
24 Decembrie

A devenit deja o bună tradiție ca, în fiecare an, SRL „Ritlabs” să lanseze o versiune de Crăciun a programului de poștă electronică „The Bat!”, astfel că nici 2018 nu este o excepție în acest sens, informează CURENTUL.

Noua versiune – „The Bat! v8.7 Christmas Edition”, aduce multe îmbunătățiri la interfața programului și la modul de utilizare, dar și ajută utilizatorii să proceseze rapid și eficient volumele mari de corespondență electronică.

Astfel, acum utilizatorii pot căuta și elimina contactele duble în agendă. Acest lucru este util, mai ales în cazul agendelor ce conțin un număr mare de grupuri și contacte. Noua funcție găsește contactele duble și oferă mai multe opțiuni de editare și salvare a contactelor necesare.

În noua versiune „The Bat!” dezvoltatorii au introdus îmbunătățiri la capitolul posibilității de lucru cu lista de scrisori. Când utilizatorul face clic pe un mesaj în coloanele „Tags” sau „Grupa de culori”, pe ecran apare un meniu context cu elementele respective. Acest lucru economisește timp și elimină clicuri multiple, atunci când este necesar de a atribui scrisorilor tag-uri sau grupuri de culori. Un clic în coloana „Notițe” deschide editorul de notițe.

Editorul de tag-uri, de asemenea, a fost modificat și îmbunătățit. Acum este mai ușor de a crea tag-uri personalizate, de a le edita și atribui scrisorilor.

O altă opțiune nouă, apărută în fereastra editorului de scrisori, este posibilitatea de glisare și fixare a elementelor în câmpurile de antet, precum „Pentru:”, „CC:”, „BCC:”, „Tema:”, și altele.

Prin intermediul lansării noii versiuni a programului de poștă electronică – „The Bat! v8.7 Christmas Edition”, „Ritlabs” dorește tuturor „un Crăciun Fericit și realizări frumoase în Anul Nou!”.

Precizăm că, „Ritlabs” este compania care produce „The Bat!” – programul de poștă electronică, care este foarte cunoscut peste hotare. SRL „Ritlabs” este unica companie din Moldova care creează programe pentru computer integral și le vinde în lumea întreagă sub marcă comercială proprie, iar „The Bat!” este unicul brand în domeniul IT din Moldova, cunoscut larg peste hotare: în special, în Germania, Polonia, Rusia, Ucraina. Ritlabs a exportă produsele sale utilizatorilor din aproximativ 100 de țări ale lumii.

Programul moldovenesc „The Bat!” a apărut pe piața mondială în anul 1998 și este acum principalul program poștal. Între utilizatorii programului se numără posesori de computere casnici, organizații de stat, precum și bănci și alte instituții financiare, întreprinderi din industria aerocosmică, petrolieră și a gazelor, companii din domeniul asigurării cu programe și aparataj, un cerc larg de firme din business-ul mic și mijlociu din 191 de țări ale lumii.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților