[ X ]
[ X ]
[ X ]
Rezultatele anului 2022, cu care se mândrește fondatorul „Rogob”
10 Decembrie
În cadrul unui interviu acordat pentru www.curentul.md, Igor Roşca, fondatorul „Rogob” SRL, a vorbit despre cum a fost anul 2022 şi despre planurile de viitor. El a menționat că, în 25 de ani de activitate, „Rogob” a devenit o verigă importantă a economiei naţionale, contribuind prin impozite de sute de milioane la dezvoltarea ţării, dar şi la crearea de tot noi şi noi locuri de muncă. 
„Aceasta îmi permite să afirm cu mândrie că „Rogob” îşi îndeplineşte cu brio atât misiunea comercial-economică, cât şi cea socială, exact aşa cum trebuie să fie orice afacere modernă într-o ţară cu economie de piaţă”, menționează Igor Roșca.
 
Omul de afaceri spune că, în 2022, războiul din ţara vecină a pus la grea încercare  întreaga economie naţională, iar întreprinderea nu avea cum să nu resimtă acest lucru. Pentru a reduce din aceste influenţe nefaste, e nevoie de eforturi suplimentare.
 
Totuși,  urmând strategia de dezvoltare, în 2022 „Rogob” și-a consolidat poziţia pe segmentul său de piaţă. Astfel, numărul de magazine din propria reţea – „Rogob Foodmart” a ajuns la 50, fiind prezenţi cu produsele noastre şi în alte peste 5 000 de unităţi comerciale.
În acest an, minimum două clasamente au plasat „Rogob! pe prima poziţie în topul angajatorilor din industria mezelurilor, având 800 de angajați.  „Pentru mine este un motiv de mare satisfacţie să ştiu că „Rogob” SRL le oferă acestor oameni un loc de muncă acasă, lângă cei dragi şi ei nu sunt nevoiţi să ia calea pribegiei ca mulţi dintre conaţionalii noştri”, mai spune Igor Roșca.
„Şi în 2022 am rămas unul dintre cei mai mari contribuabili, iar aceasta iarăşi mă face să mă simt mândru pentru compania noastră, pentru colegii mei. Încă nu avem datele finale (şi e firesc să fie aşa, căci anul încă nu s-a încheiat), dar voi aminti că în 2021 noi am achitat sub formă de impozite circa 150 milioane lei”, a adăugat antreprenorul.
Inapoi la arhiva noutaților