[ X ]
[ X ]
[ X ]
„Revoluția” de la Moldova 1. Ce-și propune să facă noua directoare
7 Septembrie

Noua directoare a televiziunii publice „Moldova 1”, Ecaterina Stratan, a declarat, în cadrul emisiunii „Media Azi”, că va introduce o noua reformă a organigramei în cadrul televiziunii, informează CURENTUL.

„Îmi propun să fac o reformă a cadrelor, a organigramei. Să fac un refresh a fișelor personale, a obligațiunilor fiecărui angajat, astfel ca să se creeze o echipă bună, ca fiecare angajat să îndeplinească obligațiunile la timp, adică de lucru avem”, a declarat Ecaterina Stratan.

Întrebată, cum va fi finanțată „Moldova 1” care depinde de bugetul de stat, directoarea a răspuns că din cât mai multe proiecte internaționale.

„Deja în funcție de cum va fi elaborat noul Cod al audiovizualului. Banii care sunt alocați de la stat nu ajung pentru investiții, nu avem bani pentru a cumpăra tehnică nouă, etc., de aceea eu mi-am propus ca surse suplimentare financiare să atragem din cât mai multe proiecte europene și transfrontaliere. Trebuie să facem un refresh la toate emisiunile, iar un suflu din afară de idei este foarte important pentru Moldova 1”, a specificat noua directoare.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților