[ X ]
[ X ]
Revista VIP magazin a lansat tradiționalul concurs OMUL ANULUI 2018. Vor fi mai puține premii!
16 Ianuarie

Revista VIP magazin a lansat tradiționalul concurs OMUL ANULUI 2018, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, de data aceasta, echipa VIP magazin a decis să reducă esențial numărul de candidați la prestigiosul titlu, astfel că, de la 700 în anii precedenți, VIP magazin supune votingului doar 200 de candidați, din care urmează să fie aleși 50.

Între aceștia, se regăsesc oameni de afaceri, manageri de succes, medici, jurnaliști, regizori, oameni de artă și reprezentanți ai societății civile. Noutatea acestei ediții este că, după o pauză de trei ani, VIP magazin decide, după multe dezbateri, să readucă în TOP politicienii. Argumentul redacției este unul foarte clar – avem un an decisiv în față și vrem să responsabilizăm politicul în fața societății, vrem să le oferim un credit de încredere și speranță. Suntem convinși că nu poate exista un deziderat al progresului și al succesului de țară fără o clasă politică pe măsură.

În categoria POLITICĂ se regăsesc nume de la nivelul Președinției, membri ai cabinetului de miniștri, deputați și aleși locali.

Criteriile de selecție pe care ne bazăm în acest an sunt două: notorietatea publică în 2018 și impactul social al deciziilor sau activității candidaților în anul care a trecut. Decizia aparține în proporție de 50 la sută internetului, iar celelalte 50 la sută din voturi depind de juriul invitat de redacție. Între aceștia: Andrei Crigan, partener Gateway@Partners Moldova, Igor Volnitchi, fondator Tribuna.md; Ludmila Andronic, expert Comunicare; Iulian Bercu, expert Comunicare; Victoria Cuşnir, jurnalistă Radio Chişinău; Elena Ciona, coordonator media E-Sanatate.md.

Lansarea ediției din acest an și ceremonia de premiere a Oamenilor Anului vor avea loc, conform tradiției, în a doua jumătate a lunii februarie.

Amintim că, OMUL ANULUI este la a şasea ediţie şi pentru al şaselea an proiectul este susținut de Moldova Agroindbank.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților