[ X ]
[ X ]
[ X ]
Reținut pentru comercializarea substanțelor narcotice! Iată ce riscă individul
22 Iunie

Un individ în vârstă de 24 ani, anterior judecat de mai multe ori pentru infracţiuni legate de droguri, a fost reţinut şi încătuşat de procurori şi ofiţerii de investigaţii ai sectorului Buiucani, informează CURENTUL.

Forţele de ordine au organizat ambuscade speciale, astfel, individul a fost surprins în flagrant delict, când ar fi încercat să comercializeze substanţe narcotice pe stradă din Capitală. Acesta a fost reţinut în automobilul cu care se deplasa, unde au fost efectuate percheziţii autorizate, fiind depistate şi ridicate 50 de pacheţele cu o substanţă fărâmiţată şi uscată, asemănătoare etnobotanicelor. De asemenea s-au găsit şi mijloace financiare, care ar fi fost obţinute în urma vânzărilor de droguri.

În acest sens, cantitatea de masă vegetală urmează a fi expertizată la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP, iar suspectul riscă să fie cercetat penal pentru circulaţia ilegală a drogurilor în proporţii mari.

Conform legii sunt aplicate sancţiuni sub formă de amendă în mărime de la 19 mii lei la 25 mii lei sau închisoare de până la 2 ani.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților