[ X ]
[ X ]
[ X ]
Rețeaua magazinelor sociale „Merișor” a fost extinsă. Partidul Șor susține că ajută peste 30 de mii de oameni
1 Martie

Un nou magazin social „Merișor” a fost deschis în Chișinău. Acesta se află în sectorul Botanica și este al patrulea din Capitală, iar al 12-lea din țară, transmite CURENTUL.

În prezența mai multor beneficiari reprezentanții Partidului ȘOR au inaugurat noua unitate comercială, situată pe strada Dacia 24.

Astfel, începând de astăzi, peste 2 mii de pensionari și persoane cu nevoi speciale din sectorul Botanica au scăpat de grija prețurilor exagerate pentru produsele alimentare și mărfurile de uz casnic, iar pâinea costă doar 2 lei.

La inaugurarea celui de-al 12-lea magazin social au participat  Președintele de onoare al formațiunii Valerii Kilmenco, Marina Tauber membru al Consiliului Politic și Vitalie Balinschii, responsabil de sectorul centru al țării.

Membrii formațiunii i-au felicitat pe cei prezenți la eveniment cu sosirea primăverii, dorindu-le multă sănătate și o primăvară plină de realizări frumoase.

Prezent la eveniment, curatorul proiectului „Magazin Social” pe regiunea de Centru a țării, Vitalie Balinschi, a vorbit despre programul de dezvoltare a rețelei „Merișor” în următoarele săptămâni. „În prezent, au loc pregătirile pentru deschiderea a încă patru magazine sociale în Capitală, astfel încât să asigurăm sprijin pentru câți mai mulți locuitori din Chișinău. Este vorba despre sectoarele Ciocana, unde magazinul va fi deschis la 6 martie, Telecentru, Sculeanca și Poșta Veche”.

Noii beneficiari ai proiectului social lansat de formațiunea condusă de Ilan Șor și-au exprimat încrederea că, odată cu deschiderea magazinului, traiul lor va fi mai ușor. Mai mult, pensionarii au apreciat că în sectorul Botanica activează, deja, două magazine sociale. Ei i-au transmis președintelui partidului gânduri bune și puteri să ducă proiectul până la bun sfârșit și să deschidă, așa cum și-a propus, peste o sută de magazine.

De asemenea, Partidul ȘOR continuă și extinderea activității magazinului social mobil. În prezent, acesta asigură cu produse alimentare și de primă necesitate la prețuri mici deținătorii de carduri sociale din zece localități din raionul Orhei.

Totodată, este de menționat faptul că, până la finele lunii martie magazinul social mobil va livra marfă la prețuri reduse și pâine la doar 2 lei  încă în 12 sate din același raion.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților