[ X ]
[ X ]
[ X ]
Reprezentanții domeniului energetic din Moldova pot coopera cu parteneri din Slovacia. Întâlnirea va avea loc la Forumul „Energie pentru sec. 21”
26 Octombrie

Ambasada Republicii Slovace la Chișinău organizează un seminar axat pe promovarea parteneriatului părților interesate din Slovacia și Republica Moldova, din perspectiva îmbunătățirii situației în domeniul surselor de energie regenerabile și eficiența energetică în Moldova, transmite CURENTUL.

Obiectivul acestei întâlniri de relaționare este de a aduce împreună potențiali parteneri din Moldova și Slovacia, care vor putea coopera în continuare în domeniile indicate.

Evenimentul de interconectare „Energie pentru secolul 21, forum energetic bilateral moldo-slovac”, va avea loc pe 26 octombrie 2016, în Hotelul Vila Verde din Chișinău, începând cu ora 9:30.

În cadrul evenimentului va fi prezentată situația curentă privind eficiența energetică în Moldova, precum și buna experință a Slovaciei în implementarea proiectelor ce țin de eficiența energetică. Companiile din Slovacia vor prezenta soluțiile tehnologice. După programul oficial, vor urma discuții cu partenerii de afaceri din Moldova și reprezentanții autonomiilor moldovenești precum și instituțiile de stat.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților