[ X ]
[ X ]
[ X ]
Reprezentanta R. Moldova la turneul MMA EAGLES NEXT LEVEL: O sfătui pe adversara mea să-și ia la aceasta luptă mai mult fond de ten, căci va avea nevoie de el
23 Ianuarie

Reprezentanta Republicii Moldova, Donna Keli, originară din Găgăuzia, se va confrunta pe 15 februarie a.c. în octagon, în cadrul turneului MMA EAGLES NEXT LEVEL, cu sportiva din Azerbaidjan, Imanly Tunzala, transmite CURENTUL.

Donna Keli se pregătește împreună cu întreaga echipă la modul cel mai serios pentru această luptă, intenționând să învingă înainte de expirarea timpului regulamentar.

„A început un nou an și voi face totul în vederea unui debut de succes. Sezonul sportiv precedent nu a fost pentru mine unul prea reușit. Acord o mare atenție tuturor procedeelor, atât celor executate din picioare, cât și celor din parter. Sunt sigură că mă voi impune încă din prima rundă. O sfătui pe adversara mea, Imanly Tunzala, să-și ia la aceasta luptă mai mult fond de ten, căci va avea nevoie de el”, a menționat atleta noastră.

„Donna se pregătești într-un ritm intens, în conformitate cu un sistem bine gândit. Nu am niciun dubiu că vom avea parte de un meci spectaculos și de o victorie la fel de frumoasă”, a remarcat Octavian Orheianu, directorul Clubului LION FIGHT ACADEMY.

Donna Keli frecventează Clubul LION COMRAT FIGHT ACADEMY. Are 20 de ani, greutatea de 52 kg și înălțimea de 163 cm. A luptat de cinci ori în octagonul profesionist, înregistrând trei victorii și două înfrângeri.

Rivala ei din Azerbaidjan, Imanly Tunzala, este cu cinci ani mai în vârstă (are 25 ani). Are o greutate de 52 kg și o înălțime de 162 cm. A luptat în patru rânduri în ringul profesionist, obținând trei victorii și suferind o înfrângere.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților