[ X ]
[ X ]
[ X ]
Renato Usatîi: „Situația devine paradoxală. Am scăpat de un regim și creăm altul”
16 Septembrie

Președintele Partidului Nostru (PN), Renato Usatîi, a criticat primele 100 de zile de guvernare a noii puteri, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Renato Usatîi a scris că, „guvernarea a înțeles că nu-i chiar atât de ușor ca în opoziție”.

„Nu știu cum voi, dragi prieteni, dar în primele 100 de zile de guvernare a noii puteri eu am văzut doar o gloată dezorganizată, incompetentă, care și-a dat seama că la guvernare nu-i chiar atât de ușor ca în opoziție. O gloată deloc unită, împărțită în două, sau chiar în trei. În primele trei luni de când suntem guvernați de o triadă parașutată la putere, aceștia s-au ocupat numai de partajarea funcțiilor, au creat o comisie impotentă pentru investigarea furtului miliardului, o alta, la fel de ineficientă, pentru stabilirea circumstanțelor expulzării cetățenilor turci din Moldova. Noii lideri au avut câteva ieșiri în afara țării, fiind neteziți pe creștet de tutorii lor din străinătate. Toate acțiunile noii guvernări de până acum au purtat, în mare parte, pecetea PR și a generării de subiecte pentru presă. Urechile guvernării nu au avut capacitatea de a auzi problemele oamenilor, iar vocabularul acesteia a fost unul străin cetățenilor. Situația devine paradoxală. Am scăpat de un regim și creăm altul. Din toată această gloată cocoțată la guvernare câștigă doar cel mai experimentat în înșelătorii”, a scris Usatîi.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților