[ X ]
[ X ]
[ X ]
Renato Usatîi s-a lansat în campania prezidențială: „M-ați cerut, v-am ascultat”
2 Octombrie

Renato Usatîi, candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru”, s-a lansat, astăzi, în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie curent, transmite CURENTUL.

Renato Usatîi a menționat că poporul va trebuie să aleagă între viața de dinainte sau una nouă.

„Alegerea este evidentă. M-ați cerut, eu v-am ascultat, am decis să merg în aceste alegeri. M-ați delegat pentru voi, împotriva lor, a hoților și bandiților. Mă cunoașteți din 2014, am fost ca și voi lovit și trădat de către ei. Voi rămâne aici de acum încolo, alături de voi, alături de popor. Voi veți decide, eu voi acționa. A venit timpul să facem o schimbare, să ne unim, să punem hoții la pușcărie și să începem o viață nouă”, a spus Renato Usatîi.

De asemenea, candidatul la prezidențiale a menționat că, cea mai importantă decizie a sa va fi desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate.

Totodată, a vorbit de prioritățile sale. „Nu trebuie să așteptăm pe cineva să vină să schimba lucrurile în țară, trebuie noi să le schimbăm. Nu voi accepta să fim vasalii nimănui. În afară de lupta cu corupția, voi avea și alte priorități. Sunt gata să solicit de la experți un plan de modernizare a țării. De asemenea, nu avem un plan concret pentru tinerii specialiști. Am un proiect concret de acordare a ipotecii cu 0% pentru procurarea unei locuințe. În Capitală și în orașele țării vom deschide Centre de consultanță pentru cei care vor să înființeze un business, dar nu știu cum să acționeze. Vom lichida sistemul administrațiilor raionale. Din cauza lor mulți bani nu ajung în localități. Turismul la noi nu este dezvoltat, în acest sens, vor fi construite mall-uri pentru a atrage turiștii. CNA trebuie să-l lichidăm. Cu ofițerii buni din structurile de forță, vom crea una nouă”, a spus Renato Usatîi.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților