[ X ]
[ X ]
[ X ]
Renato Usatîi: Nu voi fi sluga nimănui, ci voi sluji numai poporul Republicii Moldova
30 Octombrie

Candidatul Partidului Nostru la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Renato Usatîi a declarat, în cadrul conferinței de totalizare, că, în decursul campaniei electorale, a vizitat 27 de raioane și a avut peste 100 de întâlniri cu locuitorii din țară, informează CURENTUL.

„Am văzut zeci de mii de persoane triste și flămânde, am întâlnit persoane în etate care își cresc nepoții, pentru că părinții lor lucrează peste hotare. Am explicat la toate întrevederile că Republica Moldova nu poate avea un viitor fără un plan bine stabilit și realizat de cei mai buni experți din Republica Moldova și din exterior, un plan de modernizare a țării” – a menționat Renato Usatîi.

Totodată, el și-a cerut iertare de la cetățeni pentru că nu a reușit să ajungă în toate satele și centrele raionale din Republica Moldova.

„Timp de 27 de zile nu am reușit să discut cu toți cetățenii, dar dacă nu am ajuns undeva nu înseamnă că nu cunosc problemele reale pe care le avem în țară”, a spus concurentul electoral.

Candidatul a venit cu un apel și către toți colaboratorii de poliție: „Stimați polițiști, astăzi vă rog din partea tuturor cetățenilor Republicii Moldova să fiți corecți și să documentați toate ilegalitățile”.

La final, Renato Usatîi a mulțumit tuturor celor care-i sunt alături și a promis că nu va fi sluga nimănui, ci va sluji numai poporului Republicii Moldova.

Cristina Jicol

Inapoi la arhiva noutaților