[ X ]
[ X ]
[ X ]
Renato Usatîi: Eu niciodată nu am fost fanul doamnei Maia Sandu, dar avem un scop comun
6 Noiembrie

Candidatul Partidului Nostru la alegerile din 1 noiembrie, Renato Usatîi, în cadrul unei conferințe de presă, a anunțat că în scurt timp va veni cu un plan despre cum poate fi dizolvat Parlamentul Republicii Moldova și organizate alegeri anticipate, informează CURENTUL.

„Eu până în ziua de astăzi, am așteptat o propunere clară din partea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) despre cum vom dizolva Parlamentul. Nu am primit la moment, dar mi s-a promis ca voi primi în scurt timp o notă informativă”, a spus, din start, politicianul.

Totodată, Usatîi a anunțat: „Dar am și eu o notă, să știți: la 18 noiembrie 2019, în Monitorul Oficial a fost publicată o decizie a Parlamentului. Ca să fie clar despre ce este vorba: a fost votat un program al activității Guvernului minoritar și asta înseamnă că se limitează până la alegerile prezidențiale”, a declarat Usatîi.

„Voi vedea ce va propune PAS”, a mai ținut să precizeze Usatîi.

În același timp, el a anunțat că luni va prezenta un plan cu detalii despre – „cum dizolvăm Parlamentul și organizăm alegeri anticipate”, a spus Usatîi.

De cealaltă parte, candidatul la alegerile din 1 noiembrie a venit cu o adresare: „Vreau să fac un apel la toate organizațiile internaționale care monitorizeză alegerile din Republica Moldova: fraudările adevărate vor avea loc la 15 noiembrie”.

Ce ține de candidata PAS, care a acces în turul II, Usatîi a spus: „Eu niciodată nu am fost fanul doamnei Maia Sandu, dar nu am auzit ca ea să fi fost implicată într-un act de corupție. Noi avem viziuni diferite, dar un singur scop”.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților