[ X ]
[ X ]
[ X ]
Renato Usatîi: Este foarte simplu: sau învingem dictatura sau trăim împreună cu ei și după regulile lor
24 Februarie

„24 februarie este o zi foarte importantă pentru Moldova, anume ea va decide cum va fi viitorul țării în următorii patru ani sau, posibil, și 10-15. Astăzi putem schimba totul!”, a subliniat Renato Usatîi, mulțumind oamenilor care dis-de-dimineață se află în secțiile de votare în calitate de reprezentanți și observatori ai „Partidului Nostru”, informează CURENTUL.

Într-un live pe o rețea de socializare, președintele PN a menționat și încălcările care au loc în procesul de votare în Moldova și peste hotare „de dimineață unii duc oamenii cu autobuzele din Transnistria, alții au organizat transportarea spre secțiile de votare din Moscova, nu le permit acestora să vorbească cu nimeni”. „Astăzi trebuie să spunem nu acestui bespredel și, împreună cu voi, să construim o nouă țară. Atât timp cât există cei care mă susțin, voi merge înainte!”.

„Fac un apel la toți cei din diasporă! Prieteni, nu fiți disperați. Foarte multă lume continue să-mi scrie că nu poate vota, pentru că sunt prea departe de secțiile de vot. Sunați acasă părinții, cumnații, frații, soțiile, surorile. Fiecare om din diasporă poate aduce 50 de voturi. Nu puteți personal dumneavoastră, sunați rudele să vină. Astăzi totul depinde de voi, de noi, toți împreună. De asta, toți care pot – merg la secția de vot. Trebuie de ieșit masiv pentru a spune nu regimului și dictaturii care o avem azi în Republica Moldova. Este foarte simplu: sau învingem dictatura sau trăim împreună cu ei și după regulile lor”, a precizat Usatîi.

Usatîi a spus că, la momentul actual se află la tratament în Germania, și va vota la sediul misiunii Republicii Moldova din Frankfurt.

Andriana Cheptine

 

 

 

 

Inapoi la arhiva noutaților