[ X ]
[ X ]
[ X ]
Regretă unele apariții în filme! Dana Ciobanu: „Am avut un conflict cu unul dintre regizori”
10 August

Actrița Dana Ciobanu s-a filmat în câteva producții de la noi, dar regretă unele apariții, transmite CURENTUL.

„Dacă un regizor de teatru poate să-ți ofere ocazia să joci altceva, în film te copiază, preiau rolul tău. Factura ta care a fost deja inventată sau te-a găsit cineva într-un format și a fost preluată foarte comod, nu prea e nevoie de prea multă muncă, fără a descoperi și altceva, fără a căuta altceva. Doar că, pentru filmele în care am apărut, era comod să ai deja o actriță care exact asta ar face, pentru că a mai făcut” – a dezvăluit Dana, pentru emisiunea NUD de Daniela Burlaca.

Actrița regretă unele apariții din filme, iar astăzi – spune ea, în film nu sunt oferte. „Da. E firesc, pentru că nu au fost întotdeauna echipe de la care ai ce învăța, care poate pe tine să te pună într-o lumină favorabilă. Astăzi nu prea ai din ce alege, în film nu prea sunt oferte. De mine fug, mă evită, pentru că deja a fost preluat numele Dana Ciobanu, cumva se asociază cu tipul de femeie sovietică. La noi cam mai mult filme sociale, și cumva – aa, iar Dana Ciobanu, asta e, cam așa! Am auzit și replici – aaa Dana Ciobanu” – spune actrița.

De asemenea, Dana, pentru sursa citată, a dezvăluit că a avut conflicte cu regizorii de filme de la noi. „Post producția, după ce s-a epuizat filmul, am avut un conflict cu unul dintre regizori. După ce mi-a oferit un rol în alt film și după repetiții, după ce știam practic pe de rost rolul și deja mi-l imaginam trăiam cu acest rol, am fost sunată într-o zi și foarte nepoliticos a spus că eu numai sunt pe rol fără să-mi dea argumente. Cam se întâmplă chestia asta repetat, am prea mare încredere în oameni” – a spus ea.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților