[ X ]
[ X ]
[ X ]
Record la încasări în box office-ul nord-american, record și în R. Moldova? Cât costă un bilet la Filmul „Cincizeci de umbre descatușate/ Fifty Shades Freed”
14 Februarie

Filmul „Cincizeci de umbre descătușate/ Fifty Shades Freed” regizat de James Foley, al treilea lungmetraj și ultimul din seria erotică, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de 38,8 milioane de dolari, potrivit site-ului boxofficemojo.com. Și în Republica Moldova, producția video adună săli pline, transmite CURENTUL.

În Moldova, tradițional, filmul a apărut cu întârziere de o zi de la premiera mondială. Și aici ca și în toată lumea, în ciuda recenziilor negative moldovenii au dat buzna la cinematografe. Deși cinematografele nu au vrut să divulge încasările obținute după primul weekend, cert este că în ziua premierei biletele erau de negăsit. Amorezații de toate vârstele au scos din buzunare sume de până la 105 lei de bilet, pentru a viziona împreună cu jumătatea iubită legendara melodramă.

Iată și de ziua dragostei, cinematograful „Patria Multiplex” din Chișinău vine cu un cadou perfect pentru îndrăgostiți: în programul de vizionare se vor adăuga încă trei proiecții ale filmului.

„Fifty Shades of Freed” îi are in distribuție pe Jamie Dornan și Dakota Johnson, iar scenariul este semnat de Niall Leonard. La nivel internațional, pelicula realizată cu 55 de milioane de dolari a generat încasări de 98,1 milioane. Primele două filme ale seriei „Fifty Shades of Grey“ (2015) și „Fifty Shades Darker“ (2017) au avut un succes de box-office fenomenal, însumând 950 de milioane de dolari la nivel global.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților