[ X ]
[ X ]
[ X ]
Reacția PAS: „Toate bune și frumoase, dacă am avea și totală încredere în acest Guvern”
2 Aprilie

Deputații fracțiunii „Partidul Acțiune și Solidaritate, blocul ACUM”, astăzi, în cadrul unor declarații de presă, au comunicat poziția partidului vizavi de asumarea de răspundere a Guvernului, informează CURENTUL.

Igor Grosu a declarat că angajarea răspunderii este un instrument pe care poate să-l folosească Guvernul, în special în situații excepționale, precum ne aflăm noi. „Toate bune și frumoase, dacă am avea și totală încredere în acest Guvern. Din ceea ce am observat noi, sunt câteva inițiative care nu au nimic în comun cu situația pandemică în care ne aflăm noi. Cei de la guvernare încearcă prin grupuri de interese să promoveze niște interese meschine”, a spus Grosu.

Totodată, el a adăugat: „Noi nu înțelegem ce treabă au scutirile pe care le oferă Guvernul rețelei de magazine Duty Free la intrare, că industria tobacco beneficiază de unele facilități în această situație, sau cum acele modificări de taxe în cazul exploatării resurselor minerale contribuie la diminuarea pandemiei”.

„Dacă vom contesta sau nu această decizie, sigur nu o vom face, din simplul motiv că suntem într-o situație specială, dar promitem un singur lucru guvernanților — vom fi cu ochii pe ei”, a conchis Grosu.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților