[ X ]
[ X ]
[ X ]
Reacția liderului PAS la numirea lui Harunjen în funcția de Procuror General
8 Decembrie

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu susține că până în ultima clipă a sperat că Președintele Timofti nu va semna decretul de numire a lui Eduard Harunjen în funcția de Procuror General al RM, informează CURENTUL.

Maia Sandu scrie că s-a înșelat în privința Președintelui Nicolae Timofti. „M-am înșelat. Acesta a semnat, în mare grabă și pe furiș, decretul de numire a lui Harunjen în funcția de Procuror General”, a scris ea.

Totodată, Maia Sandu a menționat că, pe de altă parte, „această găselniță îi pică bine și lui Dodon”. „După ce timp de trei săptămâni nu a scos niciun cuvânt despre corupție și despre „coordonatorul” acesteia (se teme în continuare să-i zică pe nume), Dodon şi-a amintit abia ieri de numirea Procurorului General. Acum vrea să-l creadă cineva că intenţiona să respingă candidatura lui Harunjen. Este foarte clar pentru toți că numirea unui procuror general agreat de Plahotniuc a fost parte a înţelegerii care i-a adus lui Dodon sprijinul PD-ului şi a instituţiilor statului în aceste alegeri. Un spectacol prost, jucat de un actor prost”, a conchis Sandu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților