[ X ]
[ X ]
[ X ]
Reacția Blocului „Împreună” la acuzațiile că activitatea sa este coordonată din biroul unui consilier al Președintelui țării
19 Aprilie

Alexandru Bujorean, copreședinte al Ligii Orașelor și Comunelor (LOC), cofondator al Blocului „Împreună”, afirmă că blocul are propria agendă și deciziile se iau colegial în cadrul ședințelor celor 4 forțe fondatoare, informează CURENTUL.

Politicianul, în cadrul emisiunii „Rezoomat” de la Realitatea TV, a comentat zvonurile precum că activitatea blocului ar fi coordonată din biroul consilierului prezidențial Martin Sieg.

Aberații totale. Deciziile se iau la ședințele biroului blocului, unde fiecare parte componentă își expune poziția, și nimeni nu poate controla aceste decizii. Noi avem propria agendă.

Pe mulți îi deranjează faptul că am ieșit și creștem o alternativă proeuropeană”, a declarat el.

Alexandru Bujorean a mai spus că pe Martin Sieg l-a văzut o singură dată, în 2017, la Congresul Partidului Popular European. „Nu știu dacă astfel de consultați cu astfel de parcurs eșuat ar trebui să mai consulte pe cineva în Republica Moldova, dar e problema celor care l-au delegat și a celor care l-au angajat”, a adăugat el.

Cu privire la întâlnirea de ieri cu șeful statului, Maia Sandu, fruntașul LOC a spus: „Dumneaei a venit cu unele recomandări la pactul propus de noi – a spus că sunt ale echipei prezidențiale”.

Amintim că, Blocul „Împreună” este constituit de LOC, Coaliția pentru Unitate și Bunăstare, Platforma DA și Partidul Schimbării.

Inapoi la arhiva noutaților