[ X ]
[ X ]
[ X ]
Răspunsul PUN pentru Mișcarea Politică „UNIREA”
3 Iunie

Partidul Unității Naționale (PUN) a luat act de apelul adresat de Mișcarea Politică „UNIREA” privind stabilirea unui candidat comun la alegerile prezidențiale din toamna anului curent, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, PUN consideră că nu doar formațiunile unioniste trebuie să-și consolideze forțele, dar și restul celor declarate pro-europene, astfel încât victoria asupra regimului Dodon să fie una deplină iar desprinderea de controlul Rusiei să fie ireversibilă.

„Partidul Unității Naționale va analiza în forurile statutare ale partidului apelul Mișcării Politice Unirea și va veni la momentul oportun cu un răspuns argumentat și detaliat precum și cu propuneri care să contribuie la identificarea unor soluții.

Partidul Unității Naționale consideră că dezideratul reunificării Republicii Moldova cu România, ca proiect de țară, este un proces complex ce implică mai multe etape începând cu promovarea adevărului istoric în rândurile cetățenilor și terminând cu obținerea unor beneficii politice, economice, economice, sociale și de securitate, pe care reîntregirea cu România le-ar oferi tuturor cetățenilor R. Moldova”, se spune în comunicat.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților