[ X ]
[ X ]
[ X ]
Răspunsul Partidului „Șor” pentru „Pro Moldova”
8 Mai

Partidul Politic „Șor” susține că, actuala coaliție, în frunte cu Igor Dodon, nu mai are nici dreptul moral, nici legal de a continua să guverneze Republica Moldova. În acest context, Partidul salută apelul deputatului Andrian Candu privind crearea unui bloc anti-guvernamental, informează CURENTUL.

„Partidul Politic „Șor” constată că, actuala guvernare este subjugată intereselor personale, de natură electorală a liderului de facto al PSRM, Igor Dodon, care urmărește doar scopuri politice și de îmbogățire personală și de grup, în detrimentul țării și cetățenilor”, se arată într-un comunicat al Partidului.

În același timp, se comunică: „Considerăm că, în situația actuală disputele politice între forțele opoziției, supărările și frustrările politice trebuie lăsate deoparte, scopul primordial al tuturor partidelor fiind salvarea Republicii Moldova de un regim dictatorial, corupt și incompetent. De aceea, Partidul Politic „Șor” devine parte componentă a blocul anti-guvernamental. Îndemnăm toate forțele opoziției democratice să se alăture noii structuri”.

De menționat că, astăzi, grupul „Pro Moldova” a lansat un apel grupurilor și fracțiunilor parlamentare de opoziție, precum și deputaților din majoritatea parlamentară ca în locul actualei majorități parlamentare, să fie constituit un bloc anti-guvernamental.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților