[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maxim Morosan, invitatie catre Renato Usatii: Va astept miercuri la ora 12.00….
13 Noiembrie

Maxim Moroșan, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la șefia municipiului Bălți, care a acces în turul II, în cadrul unei conferințe de presă, s-a adresat contracandidatului său – din partea Partidului Nostru, Alexandr Petkov, și liderului formațiunii, Renato Usatîi, informează CURENTUL. 

„Toată săptămâna trecută m-ați invitat la dezbateri și, fără să așteptați răspunsul, ați lansat zvonuri că eu m-am speriat.

A venit timpul! Noi nu ne separăm de echipă, de aceea invităm la dezbateri întreaga dvs. echipă, la 15 noiembrie curent. Vă invităm, domnule Petkov, alături de echipa dvs. și de Renato Usatîi. Astfel, vom discuta despre problemele și necesitățile orașului nostru iubit”, a spus el.

Maxim Moroșan a mai spus că el consideră că la dezbaterile publice trebuie să participe și locuitorii municipiului Bălți.

„Dragi bălțeni, vă invit la o discuție vineri, 17 noiembrie, la ora 18.00, la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, unde vom discuta despre alegerile din 19 noiembrie și programul nostru electoral. Îl invităm la această întâlnire și pe Renato Usatîi”, a declarat socialistul.

Totodată, candidatul PSRM s-a adresat lui Renato Usatîi: „Renat, m-ai numit „băiețel”, iar echipa mea ai numit-o echipa înfrânților. Renat, te aștept pe 17 noiembrie! Acolo, în văzul tuturor, îți voi arăta cine a fost înfrânt. A venit timpul să răspunzi pentru cuvintele tale!”.

Inapoi la arhiva noutaților