[ X ]
[ X ]
[ X ]
Radu Marian nu-i înțelege supărarea lui Ion Ceban, care l-a dat în judecată: „Lucrurile sunt clare”
25 Octombrie

Deputatul Radu Marian, vicepreședinte al PAS, a comunicat că Ion Ceban, primarul capitalei, președintele MAN, „s-a supărat” și l-a dat în judecată pentru că l-a făcut „agent FSB”, informează CURENTUL. 

Politicianul a spus că nu-i înțelege supărarea, or, „lucrurile sunt clare”.

Potrivit spuselor sale, Ion Ceban este „un profil clasic de politician anti-UE, care promovează obiectivele Kremlinului în Moldova. Moscova a înțeles că nu mai poate câștiga puterea în Moldova doar cu partide pro-ruse, și a început să susțină pe ascuns partide chipurile pro-europene, dar care la momentul potrivit să încerce să blocheze procesul nostru de aderare la Uniunea Europeană”.

„O să-mi spună unii că aceste alegeri sunt despre treburi locale și administrarea orașului. Însă nici aici Ceban nu excelează, îndeplinind, conform evaluărilor unor experți independenți, doar 13% din promisiunile din programul din 2019. Dar aceste alegeri nu sunt doar despre administrarea orașului, ele sunt și despre protejarea parcursului nostru european. Este un risc enorm să avem la conducerea capitalei un primar care are un istoric de cooperare atât de strânsă cu Kremlin. Nu putem compromite aderarea Republicii Moldova la UE.

Un vot pentru Carp Lilian și PAS la aceste alegeri sunt cea mai bună opțiune pentru chișinăuieni, pentru a face Chișinăul mai confortabil și pentru a nu admite experimentele FSB în inima țării noastre”, a subliniat Radu Marian.

Inapoi la arhiva noutaților