[ X ]
[ X ]
[ X ]
Radu Marian, indignat de acțiunile Partidului Schimbării: Dar rămâne pe conștiința lor
5 Decembrie

Radu Marian, vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), și-a exprimat indignarea cu referire la acțiunile Partidului Schimbării în raionul Rezina, informează CURENTUL. 

„Eu înțeleg că politica uneori e așa cum e, dar să-ți dai cuvântul pentru un lucru și apoi peste o săptămână sa faci cu totul altceva mi se pare ieșit din comun. Este cazul și Partidului Schimbării de la Rezina, în frunte Simion Tatarov. Imediat după alegerile locale din 5 noiembrie 2023, am agreat de principiu crearea unei coaliții pro-europene în consiliul raional Rezina, formată din consilierii PAS, DA și Partidul Schimbării. Am acceptat toate solicitările Partidului Schimbării la nivel local.

Totuși astăzi, Partidul Schimbării a decis să facă coaliție cu partidul oligarhic lui Chicu ((PDCM) cu PSRM, și a votat pentru un președinte de raion de la PCDM. Cred că indiferent de domeniul în care lucrezi, mi se pare de bun-simț cel puțin să faci ceea ce ai promis cu o săptămână în urmă. Dar rămâne pe conștiința lor”, a declarat politicianul.

Radu Marian a mai spus că, indiferent de rezultatul ședinței de azi, PAS în continuare, prin intermediul primarilor noștri și instrumentelor guvernamentale, va fi alături de cetățenii din r. Rezina.

Inapoi la arhiva noutaților