[ X ]
R. Moldova a câștigat în fața Algeriei în cadrul campionatului mondial feminin la tenis de câmp
16 Iunie

Selecționata R. Moldova s-a impus în fața reprezentativei Algeriei cu scorul de 3 la 0, în cadrul campionatului mondial feminin pe echipe „Fed Cup by BNP Paribas 2017”, transmite CURENTUL.

În primul meci la proba de simplu, jucătoarea noastră de tenis Gabriela Porubin a întâlnit-o pe Lynda Benkaddour. Primul set a fost câștigat de către Gabriela cu scorul de 7:6 (1). În cel de-al doilea set, reprezentanta Algeriei a încercat din răsputeri să o depășească pe sportiva noastră, impunându-se cu scorul de 7:6 (6). Astfel, partida a continuat în cel de-al treilea set, unde Gabriela a obținut o nouă victorie – 6:3. Meciul a durat 2 ore și 51 de minute și s-a încheiat cu scorul de 2:1 în favoarea Moldovei.

În al doilea meci la proba de simplu s-au întâlnit pe terenul de tenis central al ȘSST sportiva noastră Alexandra Perper și Amira Benaissa din Algeria. Jucătoarea noastră de tenis a câștigat ambele seturi – 6:3 6:4, înregistrând încă o victorie pentru Moldova!

Și la proba de dublu selecționata noastră și-a confirmat superioritatea! Alexandra Perper și Vitalia Stamat nu au oferit nici o șansă duetului Amira Benaissa – Fatima Zohra Boukezzi, impunându-se în două seturi cu scorul de 6:0 6:3.

Astăzi, 16 iunie, echipa națională a Moldovei va juca trei meciuri hotărâtoare cu reprezentativa Marocului, în urma carora se va decide calificarea în play-off-ul campionatului!

Primul meci începe la 10:00 și va fi jucat pe terenul central al Școlii Sportive Specializate de Tenis! Veniți să susțineți echipa noastră și să urmăriți niște meciuri spectaculoase!

Amintim că, campionatul mondial feminin pe echipe „Fed Cup by BNP Paribas 2017” este găzduit de către țara noastră pentru a doua oară și se desfășoară pe terenurile de tenis al Școlii Sportive Specializate de Tenis și ale clubului de tenis „Acvila”.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților