[ X ]
[ X ]
[ X ]
Purtătorul de cuvânt al MAI organizează un recital de versuri, cu scop caritabil: „Invitații oferă cât pot pentru tratamentul Marianei, care luptă cu cancerul”
29 Martie

Alina Zbancă, poetă și purtătoare de cuvânt a Ministerului Afacerilor Interne, organizează un recital de poezie în scop caritabil. Evenimentul va avea loc la 30 martie curent, începând cu ora 15.00, la Eugen Doga Cafe, informează CURENTUL.

„Mi-am dorit să fac un recital de poezie similar celui pe care l-am organizat la lansarea din anul trecut, dar nu eram suficient de motivată. Prin intermediul unui coleg de la MAI, am cunoscut povestea Marianei Ciornenco, o mama a 4 copii care luptă cu cancerul. Și am zis că vreau să-i dedic ei evenimentul”, a dezvăluit ea.

Alina a spus că ea e cea care suportă toate cheltuielile pentru organizare, iar invitații oferă cât pot și cât doresc pentru tratamentul Marianei pentru următoarea perioadă.

Potrivit spuselor sale, este un recital combinat cu muzică, iar Viola Julea, Marian Stârcea, Tatiana Pitușcan vor cânta versurile ei. Sergiu Țurcan – la pian, Ionuț Ciocanu – la vioară.

„Eugen Doga Cafe este o locație aleasă nu întâmplător, la eveniment va fi prezent și Maestrul”, a adăugat ea.

Alina a spus că recitalul este și un motiv în plus să-și împartă emoțiile cu oamenii dragi. „E un motiv să ne revedem cu toată lumea bună și să oferim acestei femei un motiv de bucurie, care să genereze pofta de viață pe care nu a pierdut-o în această perioadă dificilă”, a mai spus comunicatoarea, precizând că „este eveniment închis, adică în baza invitațiilor, dar sunt așteptați alți doritori, cu mare drag”.

Cristina Gurez

alina1

Inapoi la arhiva noutaților