[ X ]
Purtătoarea de cuvânt al Partidului „ȘOR”, Alina Șargu despre ratările anului: „Nu le țin minte, iar dacă nu le-am memorat, cred că au fost niște ratări nesemnificative”
1 Ianuarie

Purtătoarea de cuvânt al Partidului Politic „ȘOR”, Alina Șargu, a avut un an plin de provocări, evenimente politice, sociale.

Solicitată de CURENTUL, Alina Șargu, ne-a spus că anul 2017 a fost bogat și în emoții pozitive pe plan personal.

„A fost un an în care am muncit foarte mult, cum se spune în popor „am muncit ca un cal”.

În anul 2017, am avut prima ieșire în public pe arena politică, unde am expus prioritățile Partidului Politic „ȘOR”.

A fost un an, în care împreună cu echipa și liderul Ilan Șor am realizat multe proiecte sociale de succes, destinate cetățenilor din Republica Moldova, dar și multe reforme și proiecte de infrastructură în municipiul Orhei.

Anul 2017, a fost un an bogat și în colaborări. Am reușit să îmi fac noi prieteni, să cunosc oameni frumoși la suflet, unii au venit chiar și cu oferte de lucru!

Desigur, orice succes, începe cu familia.

În acest an, am descoperit că Adina, fiica mai mare, are toate șansele să devină un model de succes și vloggeriță, cel puțin asta o impresionează în prezent. Împreună cu soțul am savurat din peripețiile celei mai mici, Amelia, care reprezintă izvorul de energie la noi în casă”, ne-a spus Alina Șargu.

Despre ratările și succesele anului purtătoarea de cuvânt al Partidului „ȘOR” ne-a spus: „Reușite au fost multe, cât despre ratări, nu le țin minte, iar dacă nu le-am memorat, cred că au fost niște ratări nesemnificative!”.

De asemenea, Alina Șargu ne-a spus că își dorește multe în noul an.

„De fire sunt o persoană, care își dorește multe.

Desigur în primul rând îmi doresc ca familia și cei apropiați să fie sănătoși. Fetele să îmi aducă multe bucurii!

Pe plan profesional, de la 2018 am multe așteptări, dar sunt sigură că realizările pot fi măsurabile prin multă muncă. De aceea, îmi doresc ca în anul ce vine să evoluez profesional, să-mi realizez dorințele, care stau pe lista de așteptare.

În prag de sărbători, vreau să le mulțumesc tuturor pentru o colaborare constructivă și fie ca anul 2018 să fie prosper pentru toată lumea”, a adăugat Alina Șargu.

Cristina Parfeni

Republicat din 30 decembrie 2017.

Inapoi la arhiva noutaților