[ X ]
[ X ]
[ X ]
PUN: Victoria Maiei Sandu este un prim pas spre ieșirea din criza totală
16 Noiembrie

„Partidul Unității Naționale (PUN) salută victoria categorică a doamnei președinte Maia Sandu și îi transmite sincere felicitări”, spun reprezentanții Partidului într-un comunicat de presă, informează CURENTUL.

PUN mai spune că victoria Maiei Sandu este un prim pas spre ieșirea din criza totală în care – „vestitul binom Plahotniuc-Dodon au aruncat Republica Moldova în ultimi patru ani. Îi dorim doamnei președinte ales, mult succes și o asigurăm de disponibilitatea de a colabora în interesul cetățenilor, a apropierii de România și de structurile euro-atlantice”.

În acest fel, Partidul Unității Naționale mulțumeşte cetățenilor R. Moldova pentru mobilizarea exemplară în favoarea candidatului proeuropean şi exprimă speranța în menținerea sprijinului pentru forțele politice proeuropene şi pro-românești din R. Moldova.

De menționat că, au fost procesate 2 143 din procesele verbale din cadrul scrutinului prezidențial, turul II, ceea ce reprezintă 100%. Astfel, Maia Sandu obține 57,75%, iar Igor Dodon – 42, 25%.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților