[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSRM și-a lansat candidatul la alegerile parlamentare noi în circumscripția nr. 38, Hâncești
16 Februarie

Socialiștii și-au lansat oficial candidatul la alegerile parlamentare repetate în circumscripția nr. 38, Hâncești. Renumitul medic, Ștefan Gațcan, a fost prezentat de Președintele Parlamentului, liderul PSRM, Zinaida Greceanîi, transmite CURENTUL.

Candidatul PSRM, Ștefan Gațcan, a spus că are o singură dorință – de a rezolva problemele oamenilor.

„Oamenii își doresc locuri de muncă, apă potabilă, condiții medicale și noi trebuie să le facem aceste condiții”, a declarat Gațcan.

Potrivit unui comunicat de presă, doctorul Gațcan a vorbit și despre una dintre cele mai mari probleme ale Republicii Moldova – depopularea.

„De asemenea, Ștefan Gațcan a vorbit și despre îmbunătățirea condițiilor în instituțiile medicale: „Vom face condiții mai bune în centrele medicale, vom procura ambulanțe noi. Centrele de sanătate vor fi dotate cu ecografe, vom deschide farmacii în aceste centre de sănătate, în care vor fi medicamentele de prima necesitate. Programul “Un doctor pentru tine” se va derula în continuare””, se spune în comunicat.

Ștefan Gațcan a vorbit și despre alte proiecte mari de infrastructură, de care se va ocupa, când va ajunge în Parlament, precum reparația drumurilor și a școlilor din mediul rural.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților