[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSRM s-a lansat în campania pentru Primăria Bălți. Maxim Moroșan: Mai puține vorbe, mai multe fapte!
9 Octombrie

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a desfășurat, la Bălți, un miting cu ocazia lansării candidaților formațiunii în campania pentru Primăria și Consiliul Municipal Bălți. Maxim Moroșan, candidatul PSRM la funcția de primar de Bălți, în discursul său, a declarat că socialiștii sunt oameni de încredere, oameni ai faptelor, informează CURENTUL. 

„Partidul Socialiștilor are o echipă puternică pentru viitoarele alegeri locale!

Mulțumesc conducerii partidului pentru încredere. Mulțumesc întregii echipe de socialiști din Bălți, care a demonstrat că steaua cu cinci colțuri este simbolul unei echipe de oameni puternici. De asemenea, le mulțumesc tuturor locuitorilor din Bălți care ne-au oferit sprijin.

Noi vom începe să construim viitorul orașului în acest an și va fi ceea ce locuitorii din Bălți merită – capitala de nord va deveni un oraș bine amenajat, modern, cu un nivel de trai ridicat. Și acestea nu sunt doar cuvinte frumoase, ci un adevărat program cu care mergem la alegeri locale – acestea sunt obiective realizabile și vom demonstra acest lucru în practică!

Mai puține vorbe, mai multe fapte!”, a spus candidatul PSRM, Maxim Moroșan.

E de menționat că, la lansarea echipei PSRM în campania electorală la Bălți a participat toată conducerea formațiunii.

Precizăm că, Maxim Moroșan este președintele Organizației Teritoriale Bălți a PSRM, membru al Consiliului Republican al PSRM și fondator al Asociației obşteşti „Sunt bălţean”. S-a născut şi a crescut la Bălţi. Tot acolo am şi făcut primele studii – gimnaziale. Studii superioare – a făcut două facultăți la Moscova: Academia financiar-industrială din Moscova – studii juridice; РАНХиГС – administrarea de stat şi municipală. A devenit om de afaceri în 2010 şi următorii 10 ani a făcut afaceri cu automobile, având o colaborare şi o interacţiune strânsă cu RPC. În 2020 a devenit preşedintele Uniunii ruso-moldovenești a antreprenorilor. Din 2013, pe lângă afaceri, se ocupă şi de activităţi civice, inclusiv ca reprezentant al diasporei moldoveneşti în Rusia. Este căsătorit, are doi copii.

Inapoi la arhiva noutaților