[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSRM, la o lună de la învestirea Maiei Sandu: Noi nu vedem soluție
25 Ianuarie

Reprezentanții Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), la o lună de la învestirea noului șef al statului, s-au referit la activitatea și promisiunile făcute de Maia Sandu în campania electorală, informează CURENTUL.

Oleg Lipskii, deputat socialist, a declarat că ieri s-a împlinit o lună de când Maia Sandu a devenit Președintele Republicii Moldova – „este o lună caracterizată de haos și eșecuri”, a declarat socialistul.

Totodată, el a adăugat că Maia Sandu a cerut demisia Guvernului Chicu și în campania electorală, dar și după ce a devenit șefa statului – „însă, la o lună de la demisia Guvernului, noi nu vedem ca Maia Sandu să vină cu o soluție”.

„Acum, președintele țării încearcă încă o ilegalitate, ei vor să oblige deputații să nu vină la lucru în ziua în care candidatul desemnat la funcția de Prim-ministru va veni în Parlament să ceară vot de încredere”, a declarat în cadrul unei conferințe socialistul.

La fel, Lipskii a ținut să adauge: „Maia Sandu a promis că va reduce din cheltuielile de la Președinție, acestea nu au fost micșorate, iar pentru ceremonia de învestire au fost cheltuiți de două ori mai mulți bani decât la învestirea lui Igor Dodon. Maia Sandu a promis că va scoate gardul de la Președinție, chiar a doua zi după învestire. Cineva a văzut scos gardul? Nu”, a mai declarat socialistul.

La rândul său, socialistul Petru Burduja s-a adresat șefului statului. „O chemăm să revină la înțelepciune și la trecerea la niște pași reali în suportul cetățenilor, fiindcă până acum noi vedem doar haos și eșec total cu privire la toate promisiunile pe care le-a avut”, a conchis socialistul.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților