[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSRM, împotriva paradei LGBT. Va organiza un Marș Național al Familiei
11 Iunie

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a venit cu un apel către cetățenii țării noastre, alte partide și organizații obștești, clerul Bisericii Ortodoxe din Moldova, cuplurile căsătorite, să participe la un marș în apărarea poporului, a credinței și a familiei.

„An de an, grupul de minorități sexuale creat artificial, susținut de forțe din exterior, insultă țara noastră, poporul nostru, credința noastră ortodoxă și tradițiile seculare ale părinților, bunicilor și străbunicilor noștri. Poporului nostru i se impune o ideologie anti-familie promovată intens de LGBT. După ce ne-au lipsit de propria noastră naționalitate și limbă moldovenească, încearcă să ne convingă că trebuie să renunțăm la identitatea umană, la familia tradițională formată din mamă și tată.
An de an sunt organizate festivaluri anticreștine care se desfășoară în fața tuturor cetățenilor, inclusiv a copiilor și adolescenților. An de an, urmărim aceste marșuri rușinoase, protejate masiv de poliție, la care participă ambasadori străini, deputați din partidul PAS, angajați ai Fundației Soros și numeroase camere mass-media. Și toate acestea sunt numite „paradă a mândriei”” – se spune în declarația socialiștilor.
PSRM a precizat că evenimentul respectiv va avea loc în această duminică, 16 iunie, când Biserica Ortodoxă va cinsti marea sărbătoare a Înălțării Domnului.
„La fel ca și în anii precedenți, echipa Partidului Socialiștilor din Republica Moldova este categoric împotriva desfășurării acestui spectacol rușinos în centrul Chișinăului. În calitate de partid politic care mereu a pledat și pledează pentru protejarea familiei tradiționale și a valorilor creștine ale poporului nostru, PSRM inițiază un Marș Național al Familiei.
Facem apel către cetățenii țării noastre, alte partide și organizații obștești, clerul Bisericii Ortodoxe din Moldova, cuplurile căsătorite, să participe la acest marș în apărarea poporului nostru, a credinței noastre și a familiei noastre. Împreună să protejăm valorile și lucrurile sfinte pentru noi. Să demonstrăm că moldovenii sunt pentru o familie tradițională și pentru o educație spirituală a copiilor!”, au conchis socialiștii.
Inapoi la arhiva noutaților