[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSRM cheamă PDM, PAS, Platforma DA și Partidul „Șor” la discuții neformale, pentru a declanșa alegerile parlamentare anticipate
4 Decembrie

Fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) în Parlament invită liderii sau reprezentanții celor 4 fracțiuni parlamentare pentru a stabili o foaie de parcurs juridică pentru a declanșa alegerile parlamentare anticipate, transmite CURENTUL.

În cadrul unui briefing de presă, deputatul Vlad Bătrîncea a menționat că socialiștii nu vor participa la crearea unei majorități parlamentare și crede că anticipatele vor avea loc în 2021.

„Parlamentul nu mai este în deplină măsură funcțional. Anticipatele sunt o soluție pentru a restabili Parlamentul. Întrebarea este de ordin juridic – cum putem să organizăm anticipatele. Astfel, invităm la discuții neformale, liderii sau reprezentanții fracțiunilor PAS, Platforma DA, PDM și Partidul „Șor”, pentru a discuta o foaie de parcurs pur juridică pentru a declanșa alegerile parlamentare anticipate”, a spus Vlad Bătrîncea.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților