[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSRM a transferat peste un milion de lei pe contul Ministerului Finanțelor, deschis special pentru lupta cu coronavirusul
23 Aprilie

Președinta Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Zinaida Greceanîi a anunțat că, formațiunea a transferat peste un milion de lei pe contul Ministerului Finanțelor, deschis special pentru lupta cu coronavirusul, informează CURENTUL.

„Așa cum am promis anterior, în perioada excepțională, toți banii, care reprezintă subvenție de la stat pentru Partidul Socialiștilor vor fi donați pentru domeniul medical. În acest sens, la propunerea deputaților PSRM, au fost făcute și modificările necesare în legislație, ca să fie posibil transferul acestor subvenții pentru lupta cu pandemia COVID-19. Suma donată de peste un milion de lei reprezintă totalul finanțelor din bugetul de stat, destinat PSRM pentru luna martie. Îndemnăm și alte partide, care primesc finanțare de la stat, să ne urmeze gestul și să transfere banii primiți de la bugetul de stat pentru sprijinul medicilor din Moldova. Amintesc că anterior fracțiunea parlamentară a PSRM a donat salariul deputaților pentru o lună pentru combaterea virusului de tip nou. Suma donată de parlamentarii socialiști este de 528,973 mii lei”, a scris Greceanîi, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine

received_2551971375025855

Inapoi la arhiva noutaților