[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSRM a decis ca Igor Dodon să conducă formațiunea
30 Decembrie

Fostul Președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost ales, astăzi, în cadrul Congresului XVI-lea al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, liderul formațiunii, transmite CURENTUL.

În cadrul unor declarații de presă după Congres, Zinaida Greceanîi a anunțat că Igor Dodon a fost ales, în unanimitate, liderul PSRM.

„Este o decizie comună a conducerii. Cu cea mai mare plăcere și încredere am transmis și votat unanim la funcția de Președinte pe domnul Igor Dodon. Îi urăm succes, toată echipa este alături”, a spus Zinaida Greceanîi.

La rândul său, Igor Dodon a declarat: „Mulțumesc colegilor care mi-au oferit posibilitatea să fiu lider al PSRM. 9 ani în urmă, tot în decembrie, am fost numit lider al PSRM. Am reușit din 2011 dintr-un partid care nu a avut perspectivă parlamentară să devină cea mai importantă forță politică din R. Moldova. Mulțumesc doamnei Greceanîi pentru că 4 ani a fost la cârma PSRM”, a spus Igor Dodon.

Amintim că Igor Dodon a mai exercitat funcția de lider al PSRM din 2011 până în 2016, când a fost ales în calitate de Președinte al țării, funcție deținută până în decembrie 2020.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților