[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSDE:“Îi face bine deputatului Lilian Carp rolul de candidat la funcția de primar al Chișinăului. Şi Maia Sandu a observat acest lucru și îl invită la ședințele de la Președinție”
30 Iunie

Partidul Social Democrat European (PSDE) afirmă că “îi face bine deputatului Lilian Carp rolul de candidat la funcția de primar al Chișinăului. A devenit atât de activ încât și președintele Maia Sandu a observat acest lucru și îl invită la ședințele de la Președinție”, informează CURENTUL.

“Aseară, printre liderii de partide și partiduțe, chemați la discuții cu Maia Sandu, s-a regăsit și Lilian Carp. Nu e clar de ce nu a venit președintele PAS, Igor Grosu, dar asta-i altă întrebare. Cred că era ocupat să-i pregătească lui Carp tribuna la Parlament, pentru briefing-ul din această dimineață.

Iar președintele Maia Sandu, suntem aproape convinși, l-a chemat pe Carp să-i spună că nu e bine să folosească resursele administrative și tribuna Parlamentului în scopuri electorale. Altfel nu ne explicăm de ce l-a invitat”, a mai spus partidul.

PSDE a spus că are o solicitare oficială și cât se poate de serioasă către speakerul Igor Grosu.

“În scurt timp, Partidul Social Democrat European va anunța candidatul pentru alegerile din Capitală. Îl anunțăm de pe acum pe domnul președinte al Parlamentului că venim și noi la Parlament. Venim chiar și cu tribuna noastră, nu-i bai. Avem mai multe propuneri legislative extrem de importante și benefice care să fie enunțate de candidatul PSDE. Dacă tot participăm în același joc, să mergem toți pe aceleași reguli. Că așa e bine într-o democrație”, a subliniat formațiunea

Inapoi la arhiva noutaților