[ X ]
[ X ]
[ X ]
PSDE va avea 304 candidați la alegerile din 5 noiembrie. Ion Sula: Sarcina noastră este să mobilizăm toate resursele
9 Octombrie

Partidul Social Democrat European (PSDE) s-a lansat astăzi în campania electorală pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie curent. PSDE va avea 304 candidați la funcția de primar în toate raioanele țării. Sunt persoane binecunoscute în localitățile în care candidează, bucurându-se de respectul și aprecierea oamenilor pentru rezultatele concrete pe care le-au înregistrat.

 Președintele PSDE, Ion Sula, le-a mulțumit membrilor echipei social-democrate pentru implicare și dedicație, pentru faptul că au rezistat presiunilor și intimidărilor la care au fost supuși din partea guvernării.

 „Principala bogăție a PSDE sunt oamenii: profesioniști și responsabili, oameni de care suntem mândri. În următoarea perioadă, sarcina noastră este să mobilizăm toate resursele și să ajungem în fiecare casă, în fiecare localitate, să discutăm cu fiecare om, pentru a le prezenta oferta noastră politică și pentru a-i convinge să ne susțină. Suntem siguri că vom obține un scor electoral foarte bun”, a declarat președintele Ion Sula.

Liderul social-democrat a precizat că aceste alegeri au nu doar importanță locală. Ele reprezintă testul de rezistență pentru partidele din Republica Moldova și constituie cel mai amplu și credibil sondaj de opinie care va arăta ponderea reală a partidelor în societate.

 „Numărul de candidați ai PSDE este o dovadă că suntem puternici și determinați să obținem un scor bun. Vom demonstra că administrația publică se poate face altfel: corect și centrat pe om”, a menționat vicepreședinta PSDE, Valentina Tonu, candidatul formațiunii pentru Primăria Hîncești.

 PSDE este partidul care poate asigura echilibrul pe scena politică și care poate garanta menținerea vectorului european al țării.

 „Alegerile locale sunt despre oameni. Vom vorbi despre adevărata stare de lucruri și vom reuși. Noi venim în această campanie cu soluții pentru oameni și suntem siguri că cetățenii vor aprecia eforturile noastre”, a precizat vicepreședintele PSDE, Vadim Brînzaniuc, candidatul PSDE pentru Primăria Capitalei.

 Membrii echipei social-democrate au menționat că urmează o perioadă încărcată, o luptă decisivă, în care PSDE merge să învingă, pentru a aduce oamenilor siguranță și bunăstare. Moldova merită mai mult! Iar noi îi putem oferi ceea ce merită!

DCF_2997 DCF_2869

Inapoi la arhiva noutaților